У Великоберезнянській ДПІ радять платникам користуватися електронними сервісами від ДПС

вересня 23 / 2024
У Великоберезнянській ДПІ радять платникам користуватися електронними сервісами від ДПС

Працівники Великоберезнянської ДПІ в процесі надання адміністративних послуг проводять роз’яснювальну роботу, спрямовану на підвищення податкової культури платників податків, зокрема інформують про зручні і доступні електронні сервіси від ДПС, такі як «Електронний кабінет платника», «Моя податкова», «INFOТAX».

Зокрема, відвідувачів ДПІ ознайомлюють з популярним податковим сервісом «Електронний кабінет платника» в приватній частині якого наявний режим «Введення звітності» який дозволяє платнику податків подати заяву про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені. У запропонованій формі Заяви (J/F1302002) необхідно заповнити відповідні поля електронного документа, підписати та надіслати Заяву, при цьому реєстраційні дані платника податків заповнюються автоматично. До заяви платник може подати копію одного платіжного документа.

Також платників ознайомлюють з податковим сервісом «INFOТAX» за допомогою якого можна спілкуватися з податковою службою дистанційно. Податківці зауважують на доступній інформації щодо:

- облікових даних;

- стану розрахунків платників з бюджетами та сплати єдиного внеску;

- податкового календаря;

- СЕА ПДВ;

- податкових накладних;

- квитанцій.

За матеріалами Великоберезнянської ДПІ
ГУ ДПС у Закарпатській області
Категорія : Економика


Залишити Коментар