13 компаній Закарпаття вже приєдналися до програми «Національний кешбек»

вересня 13 / 2024


💪🇺🇦 13 компаній Закарпаття вже приєдналися до програми «Національний кешбек». Коник, Шато Чизай, Снекс продактс, Алекс, Харчові технології Закарпаття, Крок Вуд, Біопел та інші провідні підприємства краю зареєстрували свою продукцію в системі.

🛒 Тепер покупці можуть отримувати на картку 10% від вартості їхніх товарів. Мова про натуральні соки, вина, снеки, мінеральні води, оригінальні меблі, аксесуари для оселі, корм для домашніх улюбленців, паливні брикети тощо.

💳 Максимальна сума кешбеку – 3 000 грн на місяць. Кошти можна витратити на медичні, комунальні послуги, квитки на потяг, спорт, кіно, задонатити на ЗСУ чи купити військові облігації.

❤️ Ініціатива «Національний кешбек» покликана стимулювати громадян купувати український продукт та підтримувати вітчизняний бізнес, котрий працює попри всі виклики війни.

✔️ Програма вже працює в АТБ, Епіцентр K, Нова лінія, Comfy, Сільпо, OKKO, WOG, UKRNAFTA та інших мережах, зокрема й у фірмових магазинах Шато Чизай, в одній з аптек Ужгородського району.

💁🏻‍♀️ Загалом понад 700 українських виробників зареєстрували в системі 130 тисяч товарів. Перевірити їх, знайти магазин чи бренд, які беруть участь у програмі, можна тут 👉 https://madeinukraine.gov.ua/perelik-tovariv.

❓Як громадянам долучитися до «Національного кешбеку», читайте за посиланням ➡️ https://t.me/zoda_inform/17735. Нагадаємо, триває бета-тестування програми☝️
Категорія : Економика


Залишити Коментар