Про переваги користування мобільним застосунком «Моя податкова» інформують в Ужгородській ДПІ

травня 02 / 2024
В Ужгородській ДПІ під час робочих зустрічей з платниками податків. Податківці під час заходу розповіли про можливість звітування та отримання адміністративних послуг в електронному вигляді. Зокрема, звернули увагу відвідувачів податкової інспекції на мобільний застосунок «Моя податкова», акцентували, що додаток є простим і зручним інструментом для доступу до електронних сервісів, завдяки яким можна легко та швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки.
Під час зустрічі фахівці органів ДПС наголосили, що мобільний додаток містить інформацію про реєстраційні дані платника податків, об’єкти оподаткування, суми грошових зобов’язань (ППР). Також він надає можливість здійснити пошук фіскального чека, марки акцизного податку, переглянути дані реєстрів платників ПДВ, страхувальників та платників єдиного податку. Користувачі можуть переглянути квитанції, листи контролюючого органу, відомості з Державного реєстру про суми виплачених доходів та утриманих податків.
Застосунок «Моя податкова» від ДПС є безкоштовним і доступний для завантаження на будь-який пристрій, що підтримує операційні системи Android чи iOS із відповідними версіями. Мобільний додаток постійно вдосконалюється, відповідно до потреб платників податків.
За матеріалами Ужгородської ДПІ
ГУ ДПС у Закарпатській області
Категорія : Економика


Залишити Коментар