Податківці роз’яснюють мукачівцям порядок декларування доходів за минулий рік

січня 21 / 2024
Податківці роз’яснюють мукачівцям порядок декларування доходів за минулий рік

Фахівці Мукачівської Державної податкової інспекції проводять робочі зустрічі з платниками податків щодо порядку декларування доходів, отриманих громадянами у 2023 році.

Під час таких зустрічей фахівці органів ДПС розповідають присутнім про Деклараційну кампанію 2024 та терміни і способи подання декларації про майновий стан і доходи. Податківці звертають увагу платників податків на можливості подання декларації про майновий стан і доходи в електронній формі.

Для зручності подання декларації в Електронному кабінеті платника створено електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи», який дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у т. ч. для використання права на податкову знижку. Часткове автоматичне предзаповнення декларації здійснюється на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податку, та відомостей про обʼєкти нерухомого чи рухомого майна.

Подати декларацію про майновий стан і доходи з метою декларування неоподаткованих доходів, а також для отримання податкової знижки громадяни можуть через мобільний застосунок «Моя податкова».

Податківці Мукачівської ДПІ запрошують платників податків на семінар, який відбудеться 30 січня 2024 року о 10:00 за адресою: м.Мукачево, пл.Кирила і Мефодія, 30. Тема: «Новації податкового законодавства та бюджетного законодавства 2024 рік. Річна звітність для юридичних осіб з податку на прибуток та платників єдиного податку. Новації податкові сервіси».

За матеріалами Мукачівської ДПІ
ГУ ДПС у Закарпатській області
Категорія : Економика


Залишити Коментар