Закарпаття об’єктивно лідирує в Україні за темпами зростання ВВП та темпами надходжень ПДФО - Віктор Микита

березня 02 / 2023


Упевнено тримаємо курс на структурні зміни в економіці Закарпаття.


На початку 2022 року ми поставили перед собою амбітне завдання, яке останні тридцять років вважалося популізмом, – змінити статус краю з дотаційного на регіон із високими темпами зростання ВВП і виробничої складової.

Для нас важливо було кардинально змінити «правила гри», заклавши в основу ефективність використання ресурсів, нових технологій та розвиток сфер, спрямованих на задоволення різноманітних потреб місцевих мешканців, використання професійного потенціалу населення і, як результат, – підвищення добробуту й рівня життя кожної окремої сім’ї.

Зараз Закарпаття об’єктивно лідирує в Україні за темпами зростання ВВП, фактичних надходжень до загального фонду та за темпами надходжень ПДФО.

Однією зі складових цього успіху стало збільшення частки виробництва. Сотні нових підприємств розпочали свою роботу в регіоні, оцінивши наш економічний клімат як найбільш сприятливий та отримавши повний пакет супроводу від ОВА і громад на місцях.

Одним із таких прикладів є компанія «Сентравіс», яка в Ужгороді розгорнула високотехнологічне виробництво з високою доданою вартістю.

Днями відвідав її виробничі потужності та поспілкувався з керівництвом.





Категорія : Економика


Залишити Коментар