Закарпатцям пропонують «єдине вікно» при встановленні сонячної електростанції

лютого 01 / 2022

Повний комплекс робіт та послуг, з вирішенням всіх питань – від проєктування до введення в експлуатацію сонячних електростанцій, разом з оформленням рахунків для отримання коштів від «зеленого» тарифу – відтепер пропонує Група компаній Tolk.

Новий сервіс запроваджується в рамках розвитку одного з напрямів діяльності Групи компаній Тоlk – впровадження енергоефективних рішень для домогосподарств та малого бізнесу. Як зазначають спеціалісти, аналогів такому унікальному рішенню, яке пропонують компанії Групи, досі в Україні не було.
«Досі споживачеві для того, щоб встановити сонячну електростанцію, потрібно було знайти фірму, яка б зайнялася проєктуванням і встановленням об’єкту, відтак обійти низку інстанцій, оформити купу паперів і витратити на все це велику кількість часу, – коментує заступник директора ТОВ «Августа» (Група Тоlk) Олег Наумик. – Відтепер усі ці дії можна спростити, отримавши комплексні послуги зі встановлення, оформлення та експлуатації СЕС в «одному вікні». Наразі Група компаній Тоlk – єдина в Україні, яка пропонує встановлення сонячної електростанції повністю «під ключ».
Вигоди від співпраці з Tolk:
1. Прямий контракт з виробником потужних монокристалічних сонячних панелей класу А.
2. Сертифікат походження.
3. Гарантія 25 років на продуктивність (84%) від Групи компаній Tolk та виробника.
4. Безготівкові розрахунки.
5. Постійний контроль та відповідальність Групи Tolk на всіх етапах: від виготовлення панелей на заводі в Китаї до їхнього транспортування до України, оформлення всіх необхідних документів, проєктування, монтаж, приєднання до електромереж, введення в експлуатацію.
6. Викуп електроенергії у приватних домогосподарств за «зеленим» тарифом.
Що передбачає нова послуга та як нею скористатися?
Насамперед споживачеві, який вирішив встановити сонячну електростанцію, слід подати до Групи компаній Тоlk відповідну заявку. Для цього можна зайти на офіційний сайт https://tolk.ua і залишити заявку https://tolk.ua/ua/mali-ses/. У разі виникнення питань зателефонувати за номером: 0 800 33 18 33.
Спеціалісти Тоlk після вашого звернення безкоштовно проконсультують щодо можливих варіантів встановлення малої СЕС, сертифікації та якості обладнання, строків встановлення на об’єкті та введення в експлуатацію, часу окупності станції тощо.
Наступний крок передбачає виїзд інженера на об’єкт за вказаною адресою, проєктування СЕС, підбір обладнання та розрахунок системи. Завершальний етап – спеціалісти Тоlk здійснюють монтаж та вводять в експлуатацію вашу сонячну електростанцію, оформлюють документи на підключення «зеленого» тарифу.
Кол-центр Групи компаній : 0 800 33 18 33
Заощаджуйте електроенергію та заробляйте разом із нами. Tolk підкаже, як!
Для довідки. Група постачальників енергоресурсів Tolk, до якої входять ТОВ «Августа», ТОВ «Волиньелектрозбут» та ТОВ «Закарпаттяенергозбут» – це провідний гравець ринку постачання енергоресурсів в Україні.
Група Tolk – це 870 000 задоволених споживачів, 382 професійних співробітників, 3 759 306 925 кВт⋅год поставленої електроенергії у 2021 році та 3 052 195 м3 поставленого природного газу за 2021 рік.
Категорія : Економика


Залишити Коментар