Меморандуми про співпрацю у сфері цифрового розвитку підписано

липня 07 / 2021
Заступник голови облдержадміністрації Олександр Пацкан спільно з членами комісії з питань розвитку системи публічних сервісів і послуг Громадської ради при Закарпатській ОДА, а також із представниками Ради гарантів і членів робочих груп спеціальності «Публічне управління та адміністрування» в УжНУ підписали Меморандуми про співпрацю у сфері цифрового розвитку.

«Цифровізація – це одна з найважливіших складових реформування державного управління та чіткий конкретний приклад того, як потрібно використовувати переваги цифрового світу», - відмітив заступник голови облдержадміністрації.

Сторони обговорили актуальні питання щодо сучасного розвитку публічного управління, цифрових трансформацій та процесу цифровізації в Закарпатській області.

На зустрічі також анонсували початок підготовки до проведення в Ужгороді цьогорічної науково-практичної конференції з питань стану, проблем і перспектив цифровізації у нашій області.

Учасники заходу домовилися розвивати тісну співпрацю та проводити робочі зустрічі з метою обговорення та реалізації положень Меморандумів.
Категорія : Економика


Залишити Коментар