На ремонт місцевих доріг на Закарпатті цьогоріч заплановано витратити 406 млн грн (ФОТО)

липня 08 / 2020
На ремонт місцевих доріг на Закарпатті цьогоріч заплановано витратити 406 млн грн (ФОТО)
Про хід робіт в області доповідали на нараді представники підрядних організацій, які здійснюють будівництво автомобільних доріг місцевого значення, заступник голови ОДА Віталій Цвігун та новий керівник ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області» Андрій Савченко.

У цьому році із Державного дорожнього фонду заплановано виділити 406 млн грн на місцеві дороги. Уже надійшло в область 45% від цієї суми.

За ці гроші заплановано відремонтувати 164 км автомобільних доріг місцевого значення: 28 об’єктів капітального ремонту та 11 – середнього поточного.



Під час наради голова Закаратської ОДА Олексій Петров запропонував, серед іншого, запровадження пілотного проекту зі здійснення контролю якості виконаних робіт за участі підрядних організацій –конкурентів; забезпечення будівництва автомобільних доріг за маршрутним принципом – одна, дві дороги на район — для формування цілісної інфраструктурної мережі.

Представники компаній підтримали уведення референтних умов для учасників торгів — повинні відповідати вимогам щодо наявності попереднього досвіду із виконання робіт визначеного обсягу, повідомили у пресцентрі Закарпатської ОДА,
Категорія : Економика


Залишити Коментар