Німецька вівчарка — найпопулярніша порода собак, а у прикордонній службі

серпня 10 / 2024
🐕‍🦺НІМЕЦЬКА ВІВЧАРКА – ЧОТИРИЛАПИЙ СИМВОЛ КОРДОНУ

🐕‍🦺Німецька вівчарка — найпопулярніша порода собак, а у прикордонній службі стала незмінним символом охорони держрубежів.

☝️Творцем цієї породи є Макс Еміль Фредерік фон Штефаніц. Саме завдяки йому у другій половині 19 століття в Німеччині була виведена найпопулярніша нині порода службових собак.

🔸Тоді вівчарками називали собак, які охороняли кошару, а в перекладі з німецької мови «Schäferhund» означає овечий пес, звідси і назва «вівчарка».

🐕‍🦺Німецькі вівчарки - одні із найвідданіших псів, які не замислюючись, пожертвують життям заради порятунку господаря або членів його сім'ї, а ще чудові компаньйони, вони прекрасно уживаються і добре ладнають з усіма членами сім'ї, навіть з іншими домашніми улюбленцями.

🔸Сьогодні ми вже не уявляємо нашого життя без цих 🐾чотирилапих друзів. Вони стали надійними захисниками, охоронцями та вірними друзями!

🔸А для прикордонників 🐕‍🦺німецькі вівчарки стали незамінними помічниками та напарниками у службі. Вони допомагають знаходити зброю, вибухівку та наркотики, а також затримувати нелегалів і контрабандистів тощо.

🔸Тож, якщо ви мрієте про вірного 🐾чотирилапого друга, то ця порода саме для вас. Впевнені, що цей граційний та величний пес підкорить ваше 💕серце з першого погляду!
Категорія : Різне


Залишити Коментар