Найкраща п’ятниця року – астрологиня зробила вражаючий прогноз на 19 січня

січня 19 / 2024
Найкраща п’ятниця року – астрологиня зробила вражаючий прогноз на 19 січня

19 січня виявляйте наполегливість, якщо хочете чогось досягти. Цього дня вдаватиметься все. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це вдалий день для більшості видів діяльності, – говорить астрологиня. – Для багатьох вона стане найкращою п’ятницею у році. Але не слід думати про кар’єрне зростання. Складний час для керівників.


Наводьте лад у звичайних робочих питаннях. Можна розпочинати ремонт чи реконструкцію приміщень. Купуйте нове обладнання. Плануйте зустрічі з партнерами по бізнесу. Намагайтеся все робити зважено. Поспіх завадить вашим справам. Частіше робіть людям компліменти. Добре слово відчинятиме перед вами всі двері. Підвищується плодючість організму. Можна подумати про поповнення в родині. Добре засвоюватиметься їжа. Легко набиратиметься зайва вага. Не перевантажуйте шлунок. Бережіть горло від переохолодження. Говоріть тихо”.

Овен

Не чекайте, що хтось піде вам на зустріч. Цікавих фінансових пропозицій буде обмаль. Але зарплата надходитиме вчасно. Побачення краще відкласти до вихідних.

Телець

Не варто брати кредити на техніку. Виплачувати їх буде важко. Настає ваш зоряний час. Нові фінансові можливості дозволять вам почуватися матеріально незалежними.

Близнюки

Більше заробити вдасться після заходу сонця. Погоджуйтеся на роботу у нічні зміни. Не варто шукати своєї пари. Нові знайомі принесуть неприємності.

Рак

Важливі справи плануйте на ранок. Будете вагатися і роздумувати. Підказку отримаєте від старого знайомого, якого випадково зустрінете на вулиці чи в магазині. Цього тижня треба складати плани на весну.

Лев

Беріться за роботу у гарному настрої. Добре розраховуйте можливі наслідки своїх дій. Це вдалий день для початку бізнесу. На кмітливих та сміливих чекає фінансовий успіх.

Діва

На руках обмаль готівки. Не купуйте товарів у кредит. Відкладіть придбання речей, які можуть почекати. Марно покладати надію на нові знайомства. Через ненадійних партнерів розчаруєтеся у почуттях.

Терези

Накопичуйте ідеї. Навіть якщо вони зараз не працюють, то скоро дадуть неймовірний результат. Не нехтуйте пропозицією попрацювати у вихідні. Понаднормова робота буде гідно оплаченою.

Скорпіон

До всього, що відбувається цього дня, поставтеся з розумінням і гумором. Скоро подякуєте долі за такий збіг обставин. Це час особливих знайомств. Люди, які зустрінуться вам цього дня, спонукають по-іншому глянути на своє життя.

Стрілець

Не йдіть до супермаркету, коли голодні. Накупити багато зайвого. Виникатимуть проблеми зі сном. Не варто використовувати снодійних. Прогуляйтеся ввечері. Не сидіть у соцмережі перед сном.

Козоріг

Хочете стати успішним, довіряйте своїй інтуїції. Не час шукати нову роботу та мріяти про підвищення посади. Дратуватиме турбота коханих. Щоб не образити партнера, знайдіть спосіб пояснити, що саме вас не задовольняє.

Водолій

Вдасться заробити солідну суму. Витрачати гроші не спішіть. Добре піде торгівля. Виставляйте на продаж свої речі. Виручите більше, ніж сподіваєтеся. Бізнес поки краще вести з людьми, яких знаєте багато років.

Риби

Не варто приймати доленосних рішень. У людей знизиться імунітет, підводитимуть увага та пам’ять. Зачекайте з оформленням документів на нерухомість. У ваше життя можуть повернутися колишні коханці. Зав’яжуться розірвані колись стосунки.
Категорія : Різне


Залишити Коментар