Закарпатську BeAtriS удостоїли президентської стипендії

грудня 24 / 2023

Відому BeAtriS Бучок, родом із Закарпаття, удостоїли президентської стипендії за творчі досягнення й успіхи у музичній сфері.

Указом президента України №837/2023 від 22 грудня 2023 року 19-річній ужгородській співачці Беатрісі Бучок (псев. BeAtriS) Володимир Зеленський призначив стипендію за успіхи у сфері музичного мистецтва.



Довідково: Беатріс Бучок / BeAtriS (2004 р. н., м. Ужгород) – дипломант у жанрі популярної музики XVI Ювілейного Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута–2019» у м. Чернівці (17–22.09.2019 р.), учениця Школи-майстерні фестивалю «Червона рута» 2019–2023 рр., студентка Львівської Національної Музичної Академії ім. М.В. Лисенка за спеціальністю “Фортепіано”, випускниця Ужгородського музичного фахового коледжу ім. Д.Є. Задора.

Відзначмо, що 2-го лютого цьогоріч ужгородська співачка Беатріс Бучок записала чергову пісню — „У невагомості”. Одразу було відзняте й відео до пісні. „У невагомості” — пісня-роздум, пісня - „історія одного кохання”, пісня-розмова зі своєю підсвідомістю.
Музику написала сама Беатріс, автор слів — Беатріс Бучок та Наталія Будай. Пісня увійшла вже у перелік рекомендованих пісень для українських радіостанцій від FDR Media (музичний і програмний сервіс для радіо та телебачення) та доступна на всіх музичних майданчиках.
Категорія : Різне


Залишити Коментар