Ось як чоловіки визначають, що жінка класна в ліжку

грудня 10 / 2023

Психологи розкрили всі секрети сильної статі, беріть на озброєння, щоб сподобатися будь-кому.


1. Відсутність підкресленої сексуальності
Не показувати, а натякати. Про це стверджують і сексологи, і психологи. Чоловіки люблять фантазувати, а якщо жінка майже все показує, то на перше місце виходить не чуттєве збудження, а фізіологічне.


Міні, декольте, панчохи, що кокетливо виглядають з розрізу, сприймаються як запрошення до дії. З такою жінкою все ясно, вона хоче сеkcу, вважають представники сильної статі.

Однак темпераментним дамам, які гарні у ліжку, не потрібно додатково окреслювати свою сексуальність. Такі дівчата чудово знають, що сексуальна увага їм забезпечена, і якщо потрібно, легко заводять знайомство. Вони можуть запросити чоловіка до знайомства одним поглядом.

Так уже склалося, що підкреслена сексуальність є сусідами з комплексами і невпевненістю в собі.

2. Інтелектуальна розвиненість.
Жінка не повинна бути схибленою на навчанні, проте необхідно, щоб вона хотіла вдосконалюватися.
Розумна та освічена дама, напевно, захоче освоїти деякі техніки отримання насолоди зі своїм чоловіком, і йому, у свою чергу, зможе запропонувати щось особливе. Чоловіки впевнені, що розвинені жінки читають еротичну літературу і дивляться фільми 18+, а то й тренінги з сеkсу відвідують.

В результаті її навички в ліжку з кожним роком стають все кращими і кращими, чоловіки в захваті.


3. Самостійність
Хороша коханка не повинна перебувати у скрутній життєвій ситуації.
Адже якщо жінка потребує грошей, то і коханця з великою часткою ймовірності вона буде вибирати по гаманцю, а не за особистими уподобаннями. Чоловіки вважають, що в сеkсі все буде ідеально з тими дамами, які мають можливість вибирати собі тих чоловіків, яких справді хочуть.

4. Прояв ініціативи
Сильна стать вважає, що жінка теж повинна проявляти ініціативу в сеkсі, як на етапі пропозиції заняття любов’ю, так і безпосередньо в ліжку. Чоловікам не подобається, коли жінка виступає лише стороною, що приймає, адже в інтимі є стільки всяких технік, особливостей і сценаріїв.


Але оскільки зрозуміти, як поводитиметься жінка в ліжку можна після того, як стосунки до ліжка дійдуть, чоловіки намагаються дивитися на те, наскільки жінка рішуча і ініціативна в повсякденному житті. Адекватне вміння запросити чоловіка до знайомства, підштовхнути його – гарна ознака.


5. Думка оточуючих для неї не відіграє ролі
Жінка, яка переймається за думку оточуючих, у сеkсі не зможе відчути себе вільно та розкуто на 100%. Вона буде затиснута через комплекси про розтяжки на грудях або занадто широкі стегна.

Джерело
Категорія : Різне


Залишити Коментар