Що відбувається з вашим тілом, коли ви їсте два яйця на день

серпня 07 / 2023

Ви, напевно, чули, що яйця не можна їсти занадто часто, і тим більше не кожен день. Це було пов’язано з висновком про те, що занадто часте вживання яєць може викликати високий кров’яний тиск , високу калорійність і впливати на рівень холестерину. Ти впевнений?

Виявляється, введення в щоденний раціон двох яєць може принести нам багато користі. Дослідження показують, що варто з’їдати всього два яйця щодня.




Яйця — джерело вітамінів і мінералів. Вони багаті вітамінами A, D, E, а також B12 і B2. Вони містять велику кількість фолієвої кислоти , йоду, заліза, кальцію, цинку та селену.


Чи може вживання яєць підвищити рівень холестерину?
Дослідження показали, що яйця не підвищують рівень холестерину. Звичайно, в яйцях є холестерин, але здоровий, який не закупорює наші кровоносні судини.


Дізнайтеся 11 причин, чому ви будете їсти яйця щодня
1. Яйця допоможуть схуднути

Вся шия була в папіломах: покажу, як знищила їх за 3 дні
Засіб, про який усі забули
Подробнее

Доведено, що щоденне вживання яєць разом з дотриманням низькокалорійної дієти може прискорити втрату ваги до двох разів. Крім того, яйця дозволяють надовго подарувати відчуття ситості, а значить, зменшити потребу в додаткових перекусах і спалити калорії.


2. Вживаючи яйця, ви зміцните свій імунітет

В яйцях ви знайдете 22% рекомендованої добової дози селену. Це той компонент, який відповідає за наш імунітет. Це ще один привід тягнутися до них щодня, особливо під час хвороби.

3. Ваша пам’ять значно покращиться

Це можливо завдяки холіну, хімічній сполукі, яка впливає на наші нервові зв’язки. Дослідження показують, що це значно покращує нашу пам’ять.

4. Допомога вашим очам

І все це завдяки лютеїну, який в яйцях значно покращує наш зір. Він впливає на гостроту зору і захищає сітківку ока від пошкоджень.

5. Допомога в боротьбі з депресією

Частою причиною депресії є дефіцит вітаміну D , якого в наш організм восени і взимку надходить набагато менше. Вітамін D нам потрібен не тільки для психофізичного здоров’я, але й для наших зубів і кісток. З віком рекомендована доза вітаміну D подвоюється. Для людей старше 60 років вона становить 10 мікрограмів, а в одному яйці міститься близько 0,7 мікрограмів.

6. Міцні кістки

Часте вживання яєць захищає нас від остеопорозу та зміцнює наші кістки, адже яйця є чудовим джерелом кальцію.

7. Кров

Завдяки фолієвій кислоті в яйцях утворюються нові еритроцити. Їх дефіцит може призвести до анемії. Фолієва кислота також важлива для розвитку плода.


8. Ви будете насолоджуватися молодістю, вживаючи яйця

Амінокислоти, що містяться в яйцях, відповідають за побудову та регенерацію клітин, а значить, уповільнюють процес старіння.

9. Сильне серце

Було встановлено, що існує тісний зв’язок між частим споживанням яєць і зниженням ризику деяких видів раку та серцевих захворювань. Все це завдяки антиоксидантам: тирозину і триптофану. Крім того, завдяки споживанню яєць підвищується рівень ліпопротеїнів низької щільності, що захищає нас від виникнення проблем з серцем.


10. Нарощування м’язової маси

Якщо ви хочете збільшити м’язову масу, частіше їжте яйця, тому що в них міститься багато білка, відповідального за формування м’язів.

11. Красива шкіра, міцне волосся і нігті

Омега-3 жирні кислоти та вітаміни групи В, що містяться в яйцях, сприяють здоровому вигляду нашої шкіри, волосся та нігтів.

Почніть вводити яйця у свій щоденний раціон зараз і насолоджуйтесь їхньою користю для здоров’я свого організму.
Категорія : Різне


Залишити Коментар