Яка поза в сексі найкраща для жінок

травня 21 / 2023

Жіночий оргазм – тема цікава і дискусійна. Вона оплетена багатьма міфами, як от кліторальний оргазм – неправильний, мовляв, жінка має кінчати під час проникнення.


Звідси й інші викривленні переконання, які заважають насолоджуватись сексуальним життям як жінкам, так і чоловікам. Лише 25% жінок постійно отримують оргазм під час статевого акту.



Сексолог Володимир Юшманов розвіяв черговий міф: щодо найкращої пози у сексі для жінок.

Впродовж місячного циклу матка приспускається, припіднімається, змінюється баланс гормонів і виходить, що упродовж циклу немає жодної пози, яка б відчувалась однаково,
– зазначив Володимир Юшманов.

Сексолог також зауважив, що статеві органи в усіх різні, і хочемо ми цього чи ні, але "кожній доведеться досліджувати самій, яка поза у сексі для неї найкраща".


Заради справедливості ось варіації трьох поз, які мають сподобатись багатьом жінкам:

"Жінка зверху"
Чоловік лежить на спині, ноги зведені разом. Жінка широко розводить ноги та сідає на ерегований член.Таким чином вона може сама стимулювати клітор рукою або вібратором. Або ж робити це може партнер.


1920
Він може покласти свій кулак біля основи члена, там, де стикаються основи їхніх тазів. Жінка має допомогти прилаштувати кулак так, щоб він був якраз під клітором і тиснути на нього своєю вагою.

"Чоловік ззаду"
Жінка опирається на коліна та лікті. Чоловік стоїть на колінах позаду на ліжку або у повен ріст на підлозі та проникає в жінку. Він може обійняти її рукою за стегна і пестити клітор.

Ця позиція забезпечує глибоке проникнення і може завдавати болю жінці, тож слід бути обережним і запитувати, чи комфортно партнерці.

До слова, про причини виникнення болю під час сексу, ми писали тут.

Позиція ложки
Чоловік та жінка лежать на одному й тому ж боці, із зігнутими колінами. Верхні частини тіла обох можуть притискатись один до одного або бути розділені тільки тазом, і ноги можуть не притискатись.

Жінці, можливо, доведеться піднімати коліно, щоб полегшити проникнення. Руки чоловіка (як і жінки) вільні і можна зайнятися клітором.

Важливо! Цей матеріал має винятково загальноінформаційний характер і не може бути основою для встановлення діагнозу або медичних висновків. Публікації на сайті засновані на останніх актуальних і науково обґрунтованих дослідженнях у сфері медицини. Але якщо Вам потрібні встановлення діагнозу або медична консультація, обов’язково зверніться до лікаря.

Категорія : Різне


Залишити Коментар