Поліцейські Закарпаття слідкують за безпекою під час відпочинку дітей на водоймах

червня 19 / 2021


Відповідні профілактичні рейди поліцейські разом із колегами-рятувальниками та представниками органів місцевого самоврядування проводять на водоймах області. Правоохоронці дбають, щоб літній відпочинок проходив максимально безпечно.

На території Закарпаття у ці теплі літні дні проводяться профілактичні заходи на водоймах для гарантування максимально безпечного відпочинку дітей. Профілактичну акцію під умовною назвою «Безпечна водойма» проводять не лише працівники поліції, робота ведеться спільно з колегами з УДСНС області та представниками територіальних громад краю.

Щоденно ювенальна превенція, дільничні офіцери поліції, поліцейські офіцери громади, інспектори груп реагування патрульної поліції обстежують водойми краю – річки, ставки, озера, басейни, на яких відпочивають юні закарпатці та гості краю. Поліцейські спілкуються з юними відпочивальниками та їхніми батьками та нагадують їм основні правила безпечного відпочинку на водоймах. Для кращого засвоєння інформації неповнолітнім роздають відповідні інформаційні буклети.

Поліцейські вкотре звертаються до батьків та інших дорослих, які супроводжують дітей під час відпочинку на водоймах, бути пильними. Діти потребують особливої уваги. Зробимо все, від нас залежне, аби літній відпочинок дав лише позитивні емоції та спогади.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Різне


Залишити Коментар