Закарпатські поліцейські сьогодні "гуляють"

червня 18 / 2021

В Головному управлінні Національної поліції Закарпаття відбулися урочистості з нагоди Дня дільничного офіцера. За високий професіоналізм та віддану службу найкращих дільничних офіцерів поліції області нагородили грамотами, подяками та вручили медалі

Сьогодні, 18 червня, своє професійне свято відзначають дільничні офіцери поліції. З нагоди 98-річниці служби урочистості відбулися і в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області.

Привітали присутніх заступник начальника поліції регіону полковник Роман Ус, а також гості свята – заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк та перший заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета.

Близько 60 дільничних офіцерів з різних районів області отримали нагороди за віддану службу, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю. Поліцейським оголосили подяки, нагородили почесними грамотами та вручили медалі. Також медалями «За службу державі» нагородили ветеранів служби дільничних інспекторів.


Дільничним офіцерам поліції побажали міцного здоров’я, легкої служби та нових професійних здобутків, а найголовніше – щирої людської вдячності за виправдану довіру та надійну допомогу.



Відділ комунікації поліції Закарпаття

© Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/Informacziya/u-policziji-zakarpattya-urochisto-privitali-dilnichnix-z-jix-profesijnim-svyatom/
Категорія : Різне


Залишити Коментар