На Закарпатті «Велике будівництво» продовжується

червня 11 / 2021

Ділимося результатами проробленої роботи на об’єктах, які увійшли до президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво», - Анатолій Полосков.

За інформацією голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова роботи на найдовшому шляхопроводу у Батьово в межах дорожнього ремонту на маршруті М-25 «Соломоново» – Велика Добронь – Яноші» розпочалися майже три місяці тому.

Сьогодні ж будівельні роботи продовжуються:

- влаштували монолітну плиту - після зняття зношеного асфальтного покриття демонтували стару монолітну плиту та встановили нову. Провели заміну арматурної сітки та бетонної «подушки», яка захищає конструкцію від дії вологи та подальшої корозії;

- забетонували всі 312 п. м. шляхопроводу та перехідні плити по 6 м кожна;

- провели заміну деформаційних швів;

- по правій смузі відновили гідроізоляцію на проїзній частині шляхопроводу і дорожнє покриття – влаштували шар дрібнозернистого асфальтобетону – 6 см та верхній шар ЩМА – 5 см;

- мостовики влаштовують тротуари на підходах до мосту;

«Попереду монтаж стійок бар'єрного огородження – 320 шт – та перильного огородження», - доповнив очільник Закарпатської області.

За інформацією Служби автомобільних доріг, у Закарпатській області до кінця червня завершуються роботи на правій половині мосту та починаємо ремонт лівої.
Категорія : Різне


Залишити Коментар