Фонд держмайна шукає орендарів для великого приміщення в Ужгороді

червня 11 / 2021
Стартова ціна об’єкту складає близько 600 грн.


16 червня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди приміщення їдальні, що перебуває на балансі Філії «Західна» Концерну «Військторгсервіс» за адресою: Закарпатська обл., місто Ужгород, площа Пушкіна 2. Стартова ціна об’єкту складає 592,79 грн, а термін оренди – 5 років. Про це повідомляється на сайті Фонду держмайна (ФДМУ).

«Актив знаходиться неподалік від Набережної Незалежності – найкрасивішої алеї в Ужгороді. Уздовж неї тягнеться одна з найдовших в Європі липових алей довжиною 2,2 км – улюблене місце відпочинку містян та туристів. Тому оренда об’єкту стане чудовим рішенням для розвитку вашого бізнесу, завдяки вигідному розташуванню», – йдеться у повідомленні.

Площа об’єкта – 307,1 м². Будівля електрифікована (55 кВт), забезпечена вентиляцією, газифікацією та опаленням, також наявна каналізація та водопостачання. Актив може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням.
Нагадаємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.
Категорія : Різне


Залишити Коментар