Належний стан вулиць в Мукачеві: місцеві обурені незрозумілими діями (відео)

травня 29 / 2021
Належний стан вулиць в Мукачеві: місцеві обурені незрозумілими діями (відео)



Пан Семен проживає у будинку на вулиці Підловачній у Мукачеві. І каже, у цій місцевості є чимало проблем, з якими змушені миритися. По той бік дороги, навпроти вулиці Підловачної є земельна ділянка, яку нібито розпродують.

Що там планують будувати – невідомо, хто є власником – також. Але сюди постійно звозять будівельне сміття. А це у свою чергу створює велику проблему.

До нашої редакції звернулись місцеві жителі, які скаржаться, що місцева влада та підприємці міста їх не чують. Мова іде про власників будинків на вулиці Підловачній.

У дощову погоду через те, що канал закладений сміттям, дворові господарства просто потопають у воді.Щоб урегулювати це питання жителі зверталися і до поліції, і до муніципалів, і до міського голови.

Намагалися також здзвонитись із імовірним власником землі.Але схоже обіцянку забули і виконувати її не поспішають. Та є і третя проблема. Власник магазинів на вулиці Підловачній вирішив закласти дренажну канаву, яка проходить біля його торгових точок.

Ще однією проблемою є дорога, яка веде від вулиці Підловачної до місцевого комплексу із басейнами розбита вщент. Такий стан у неї, як запевняють місцеві, через підприємців, які будували цей комплекс.Чому ні влада, ні самі підприємці не готові почути місцевих жителів незрозуміло. Та варто сподіватись, діалог між ними відбудеться і проблеми вдасться врегулювати.
Категорія : Різне


Залишити Коментар