Закарпатські рятувальники долучилися до Всеукраїнської благодійної акції «Врятувати Алісу Шевчик!»

травня 29 / 2021

Уже не перший місяць родина Шевчиків з м. Кривий Ріг, що на Дніпропетровщині, бореться за життя своєї доньки Аліси, у якої діагностовано спінальну м’язову атрофію. Тато - Олексій Шевчик працює сапером у групі піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Кривий Ріг ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. На рятівний укол, що допоможе немовляті подолати страшний діагноз СМА 1 типу, необхідно зібрати більше 2 млн. доларів.

Аби допомогти родині зібрати необхідні кошти, рятувальники всієї України об’єдналися й провели Всеукраїнську благодійну акцію: «Врятувати Алісу Шевчик!». У кожному регіоні держави відбувалися різні заходи, однак їх об'єднала одна благородна мета – аби якомога більше людей дізналося про проблеми в сім’ї рятувальника та допомогти родині зібрати необхідні кошти на лікування маленької Аліси.

Так, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, 29 квітня, закарпатські рятувальники з цього приводу організували День відкритих дверей на території Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Закарпатській області. Усі бажаючі мали можливість відвідати рятувальний підрозділ та ознайомитися зі специфікою його роботи, роздивитися техніку, обладнання та спорядження рятувальників та дізнатися про основні правилами безпечної життєдіяльності. Також під час заходу рятувальники розповідали відвідувачам про проблеми зі здоров’ям маленької дівчинки та закликали їх допомогти родині рятувальника, адже кожна перерахована гривня - це шанс на порятунок важкохворої дитини,

Усі небайдужі учасники заходу і рятувальники загалом плекають надію, що спільними зусиллями вдасться зібрати необхідну суму коштів на лікування дитини й наша Аліса матиме шанс на повноцінне життя.

Шановні краяни, давайте разом врятуємо дитині життя




Категорія : Різне


Залишити Коментар