Соцмережі і фортуна: закарпатка перемогла в розіграші елітного авто (фото)

лютого 24 / 2021
У сучасному діджиталізованому світі вже минули часи «лотозабав», натомість розіграші в соцмережах набувають великої популярності. У виграш усього за одну чи кілька підписок квартири або авто зазвичай мало віриться, а от боксів із косметикою чи чогось такого штибу – здається користувачам більш реальним.

Проте днями «Закарпатський кореспондент» в одній із соцмереж натрапив на завершення розіграшу на сторінці популярної блогерки-«мільйонниці» та вручення призу – елітного автомобіля. Перемогла у розіграші з-поміж майже 110 тисяч його учасників закарпатка – 33-річна Інара Сідор із Хуста. Ми зв’язалися зі щасливицею та поспілкувалися про перемогу, ставлення до соцмереж і віру в удачу загалом.

«З усіх соцмереж найбільше проводжу час в інстаграмі, оскільки й сама маю там сторінку магазину прикрас із медзолота, позолоти, біжутерії. Працювати онлайн подобається, але і, скажу відверто, забирає багато часу. Підписана в основному на блогерів, які діляться корисними порадами, щирі та відверті. Такою є, наприклад, і Люда з Голлівуду – це блог життя, тут сім'я, любов, позитив і ніякого пафосу. Загалом я брала участь декілька разів у розіграшах блогерів, яким довіряла. Чомусь завжди вірила і сподівалася, що колись пощастить і мені. Раділа за інших переможців і, звичайно, мріяла відчути ці емоції», – розповідає пані Інара.

Жінка поділилася цікавим фактом, що за 5 днів до прямого ефіру щодо розіграшу автомобіля їй вдалося перемогти в меншому конкурсі, де виграла іграшкову машинку для сина: «Я уявити не могла, що удача усміхнеться мені, і це буде вже не іграшка, а шикарний Mercedes-Вenz C-class AMG. Пам'ятаю, мій чоловік жартував, що якщо я виграла для синочка, то вже б могла і для нас».

Жінка переконана: удача – це про тих, хто вірить: «Це справді диво, адже розіграш відбувається в прямому ефірі чесно. У цьому можуть переконатися всі, адже ефіри зберігаються. У розіграші, де мені пощастило виграти мерседес, брали участь 109 330 учасників, і це неймовірно».

Зізнається, новина про перемогу розчулила до сліз. Додає: «Рідні мої раділи і вірили, а друзі не всі зрозуміли, але я не ображаюся, в наші дні важко повірити, бо ж навкруги багато обману, ну і радіти чужій удачі мало хто може. Відтак, за «твофеєм» їхали в столицю. Ми з чоловіком замовили квитки, і чекали на цей день «х». Вручення машини також транслювали в сторіс, потім було оформлення документів (усе за кошти організаторів). Після насиченого дня додому їхала офіційно – власницею нової машинки».

Уже вдома, розповідає пані Інара, авто освятили на добру дорогу, в монастирі поставили свічки подяки, відсвяткували з близькими. Додає: вдячна за щиру радість і вітання, закликає й інших не втрачати віри й у свою удачу, адже фортуна усміхається тим, хто чекає на неї.


Закарпатський кореспондент
Категорія : Різне


Залишити Коментар