Поліцейські-психологи Закарпаття запрошують колег долучитися до команди консультантів

грудня 16 / 2020
Відповідно до програми «Рівний-Рівному», у поліції Закарпатської області триває відбір працівників, які готові стати фахівцями-консультантами для своїх колег. Працівники сектору психологічного забезпечення Головного управління Нацполіції в Закарпатській області запрошують колег взяти участь у відборі та долучатися до спільної роботи

В поліції Закарпаття проходить активний етап відбору консультантів для Програми психологічної підтримки поліцейських за принципом «Рівний-Рівному». Програмою передбачено наявність у кожному підрозділі консультантів з числа працівників поліції.

Перед тим, як почати надавати допомогу колегам, всі консультанти пройдуть навчання і засвоять базові знання з психології та оволодіють первинними прийомами саморегуляції і самодопомоги.

Для того, щоб консультантом обрали саме того працівника поліції, який користується довірою колег, розроблено коротку анонімну анкету, посилання на котру отримають всі працівники поліції Закарпаття.

А тим працівникам, які вже прийняли рішення долучитися до команди консультантів – пропонуємо звернутися до фахівців сектору психологічного забезпечення УКЗ ГУНП і заповнити заяву щодо участі у відповідних заходах.
Категорія : Різне


Залишити Коментар