Екстрена медична допомога в Тячеві буде, голова Закарпатської ОДА перевіряв будівництво

листопада 13 / 2020
Олексій Петров проінспектував Тячівську районну лікарню.

У вересні тут розпочався капітальний ремонт з переплануванням першого поверху акушерсько-гінекологічного корпусу під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

«Цей проєкт перебуває під контролем Уряду, ним безпосередньо опікується Прем’єр-міністр», – зауважив Олексій Петров під час робочої поїздки на Тячівщину у червні, коли очільник області оглянув цей медичний заклад.

Відділення екстреної медичної допомоги передбачає негайне надання ургентної допомоги пацієнту. «Швидка» доставить його до відділення, до боксу з клімат-контролем. Пацієнт може пройти обстеження на комп’ютерному томографі, рентгені, УЗД-обстеження, магнітно-резонансну томографію. У відділенні буде лабораторія та мала операційна, де за потреби хворому одразу нададуть допомогу. Також тут передбачено перебування пацієнта протягом доби, звідки його потім переведуть до інших профільних відділень для подальшого лікування. Цей задум добрий тим, що ми не втрачаємо час, котрий дуже важливий для життя та здоров’я пацієнта.

Загальна кошторисна вартість об’єкта – понад 13,7 млн грн.


Категорія : Різне


Залишити Коментар