"Секс, Інста і ЗНО": закарпатець зняв перший в Україні серіал, створений ексклюзивно для онлайн-платформи

жовтня 31 / 2020
12-серійний серіал про підлітків "Секс, Інста і ЗНО" зняв режисер Антоніо Лукіч ("Мої думки тихі"). Прем’єра має відбутися 25 листопада.

Перший тизер комедійного серіалу про покоління Z представила платформа 1+1 Digital Studios. Це буде перший в Україні серіал, створений ексклюзивно для онлайн-платформи.
За сюжетом головна героїня Саша Моцак завжди була найпопулярнішою дівчиною в школі, та все змінюється в одну мить. Її конкурентка – Єва Горбатюк – доклала до цього всіх зусиль… Чи займатися сексом, коли тобі 16? Що робити, коли тебе булять в школі? Як пережити ЗНО і прищі? Творці серіалу обіцяють відверту історію підлітків, які дорослішають в українських реаліях та стикаються з недитячими труднощами.

Авторка ідеї та шоураннерка проєкту – Ірина Никончук. Серіал зняв Антоніо Лукіч (уродженець Закарпаття) за сценарієм, створеним Євгенією Бабенко та Павлом Остріковим.

Головні ролі в серіалі грають студенти – Ганнуся Ярмоленко, Андрій Максимов, Соня Слюсаренко, Каріна Черчевич, Віталій Зелений, Любава Шокля та інші. Також в серіалі засвітяться Наталія Васько, Ірма Вітовська, Ірина Кудашова (серіал "Школа") та Юлія Гамалій (гурт "Open Kids").

"Секс, Інста і ЗНО" буде доступний за підпискою на 1+1 video. Прем’єра відбудеться 25 листопада. Вартість перегляду всіх 12 серій складатиме 79 грн.

Категорія : Різне


Залишити Коментар