Поліцейські поспілкувалися з неповнолітніми, які перебувають на обліку

липня 27 / 2020
В рамках запланованих профілактичних заходів правоохоронці відвідали понад 220 неповнолітніх, які знаходяться на обліку як такі, що скоювали правопорушення. Крім профілактичної бесіди, працівники поліції нагадали юнакам та дівчатам про необхідність дотримання ними карантинних вимог
Поліцейські поспілкувалися з неповнолітніми, які перебувають на обліку

Протягом 20-24 липня працівники секторів ювенальної превенції поліції області посилили профілактичну роботу з неповнолітніми. Зокрема, поліцейські відвідали тих юнаків та дівчат, які раніше скоювали правопорушення.

За вказаний період у різних районах області відвідано 223 неповнолітніх. Із ними працівники поліції провели виховні бесіди. Поліцейські слідкують за умовами проживання хлопців та дівчат, психологічним кліматом у родинах, де вони виховуються.

Для того, щоб запобігти скоєнню неповнолітніми кримінальних та адміністративних правопорушень, правоохоронці спілкуються з їхніми рідними. Така взаємодія сприяє кращому вивченню психологічного стану неповнолітніх, а отже, допомагає вивчити причини скоєння ними злочинів та попередити здійснення правопорушень.

У період карантину правоохоронці здійснюють візити за місцем проживання юнаків та дівчат із жорстким дотриманням протиепідемічних вимог, а також нагадують неповнолітнім правила, яких слід дотримуватися під час карантину.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Різне


Залишити Коментар