Учителька ужгородського ліцею "Лідер" започаткувала курс "Лаконічні уроки з української мови"

квітня 23 / 2020
Учителька ужгородського ліцею "Лідер" започаткувала курс "Лаконічні уроки з української мови"
Христя Ярема - вчителька української мови та літератури Ужгородської ЗОШ № 20-ліцею "Лідер". Днями вона започаткувала серію навчальних відео "Лаконічні уроки з української мови". Про сам проєкт, ідею його виникнення й те, кому він знадобиться - читайте!


"У всьому шукати позитив - одне з моїх життєвих правил! - пише вчительна на своїй сторінці в мережі Фейсбук. - У світі й так багато негативу, а піддаватися йому і бачити у всьому тільки його - безглуздо. Тому карантин для мене - це можливість стати кращою!!!

Працюю вчителем у школі. Як тільки почався карантин, то ми з колегами ліцею "Лідер" почали опановувати нові шляхи навчання наших учнів.

Як на мене, то ми блискавично перелаштувалися та телепортувалися в режим дистанційного навчання. Звісно, це дається нелегко. Багато факторів впливає на ЯКІСТЬ цього процесу.

ЯКІСТЬ - моя ДРУГА мета, тому що ПЕРША - бути на зв'язку з учнями, дізнатися про їхнє здоров'я та справи, поспілкуватися з ними, а далі пояснити лаконічно і доступно матеріал, запропонувати кілька шляхів його засвоєння, тому що МИ ВСІ РІЗНІ і маємо РІЗНІ ОБСТАВИНИ, у які потрапили.

Ідея відеоуроків народилася ще влітку з метою впровадження методики змішаного навчання. Але завжди було щось важливіше, що й відкладало все на "потім". Зате карантин допоміг реалізувати задум.

Отже, пропоную вашій увазі проєкт "Лаконічні уроки з української мови".

Мета - коротко і якомога простіше пояснити тему з української мови. А також відразу потренуватися!
1урок - ЗВЕРТАННЯ! Можна використати як у 5-ому, так у 8-ому класах. А ще під час підготовки до ЗНО.

Як пише сама вчителька, "...зйомки, монтаж, обробка - усе made myself, тому не судіть строго, бо вчуся. Я теж людина, можу помилятися, тому, якщо десь траплятимуться якісь помилки, пишіть мені. Завдяки власним помилкам ми стаємо кращими! Буду вдячна за коментарі, вподобайки та підписку! Користуйтеся. Можливо, вам та вашим учням теж підійде!"

Відео вийшло справді цікавим та доступним і вже отримало численні схвальні відгуки. Ділимося з читачами, підписуйтеся!
Категорія : Різне


Залишити Коментар