Як Закарпаття святкуватиме День Незалежності України: програма

серпня 24 / 2024
🇺🇦 Як Закарпаття святкуватиме День Незалежності України: програма на 23-24 серпня

Традиційно анонсуємо найцікавіші події, які відбудуться в різних містах Закарпаття і запрошуємо мешканців і гостей краю разом відзначити державні свята – з вірою в перемогу України та вдячністю нашим захисникам і захисницям.

23-24 серпня на набережній Незалежності в Ужгороді триватиме традиційна благодійна акція «Фото патріота». Ужгородцям та гостям міста пропонують фотосесію в патріотичному стилі за довільний донат на ЗСУ.

23 серпня у Хусті продовжиться фестиваль «Чендейфест». У програмі –літературні, театральні, музичні події, мистецькі імпрези та екскурсії.

24 серпня, День Незалежності, Ужгород традиційно зустрічатиме молитвою за Україну. О 06:00 на площі Народній виступатиме Заслужений академічний Закарпатський народний хор.

З 7:00, 24 серпня, у Мукачеві варитимуть Леквар Перемоги. Кошти з заходу спрямують для потреб підрозділів бойових дронів.

У 9:00 у Пістрялові розпочнеться щорічний забіг виноградниками Chateau Pauk Wine Run 2024

О 10:00 у Боздоському парку Ужгорода відкриється ярмарок крафтових виробників вина, сиру та меду. Для дітей проводитимуть майстеркласи з аквагриму і тату, фотосесії і танцювальний флешмоб.

о 18:00 – концерт просто неба «З Днем народження, Україно!» у виконанні Академічного симфонічного оркестру Закарпатської обласної філармонії на площі Євгена Фенцика в Ужгороді.

📅 Більше подій 23-24 серпня – у календарі https://zaktour.gov.ua/#events
Категорія : Культура


Залишити Коментар