Молода письменниця Андріана Муха презентувала у міській бібліотеці авторську збірку «Сила маленької жінки»

травня 30 / 2024
📚Молода письменниця Андріана Муха презентувала у міській бібліотеці авторську збірку «Сила маленької жінки»

✅Успішні жінки Закарпаття та реальні життєві історії, література, поезія, письменство, війна в Україні, життя українців за кордоном та сьогоднішні реалії молоді - все це переплелось на презентації книги «Сила маленької жінки» молодої авторки Андріани Мухи.

✍️За словами авторки, письменством почала займатись ще в шкільні роки, багато читала, займалась самоосвітою, вивченням мов. І у свої 22 роки реалізувала мрію дитинства – випустила першу авторську книгу під назвою «Сила маленької жінки».
📓Видання складається із 21 розділу, кожен особливий та не схожий на попередній. Книга оздоблена чудовими жіночими світлинами.

📚Презентація відбулась в теплій літературній атмосфері за участі студентів та педагогів Мукачівський кооперативний фаховий коледж бізнесу та представників Мукачівська молодіжна рада .

📗Під час презентації книжкова блогерка Юлія Чорій розповіла про знайомство з авторкою, поділилась прочитаною книгою та розповіла про роботу над електронною версією книги – «Сила маленької жінки».
📕Поетично-ліричним доповненням став творчий доробок студента коледжу Олександра Легара, який презентував власного вірша «Тебе весь час чекаю».

👏Година літературного спілкування була переповнена світлими емоціями, знайомством з літературними новинками, рецептами «власного успіху» від авторки, та сподіванням усіх на краще мирне майбутнє…

Приємно, що молода авторка не забула і за читачів бібліотеки, подарувавши для бібліотеки власні книги з автографом✍️.
Категорія : Культура


Залишити Коментар