В Ужгороді до 7 травня триватиме благодійна виставка дитячих робіт

квітня 29 / 2024
Благодійну виставку дитячих робіт та творчих досягнень «З вірою у перемогу» сьогодні відкрили в атріумі будівлі Закарпатської обласної ради. Тут представлено майже 800 найкращих робіт вихованців Закарпатського обласного центру дитячої та юнацької творчості «ПАДіЮН» та ще 18 закладів позашкілля нашого краю.
👉 Композиції представлені у кількох напрямках: екологічному, спортивно-оздоровчому, національно-патріотичному, соціально-реабілітаційному, художньо-естетичному та туристично-краєзнавчому.
☝️ Відкриваючи виставку, перший заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета відзначив величезну палітру експонатів виставки дитячої творчості: «Виставкові експонати дуже і дуже різняться. Тут, в одному приміщенні, можна побачити як відверто дитячі роботи, так і такі, що нагадують нам про те, що в країні триває війна. Зібраний дуже широкий спектр експонатів: з різною технікою виконання робіт, з кольоровою гамою, матеріалами і т.д. Загалом - дуже цікава виставка із красномовною назвою: «З вірою у перемогу». Приємно, що діти своїми роботами та своєю творчістю намагаються допомогти військовим та наблизити перемогу».
🤝 Перший заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета подякував усім учасникам експозиції та наставникам, які щоденно та наполегливо працюють із дітьми. Також Андрій Шекета відзначив роль Закарпатського обласного центру дитячої та юнацької творчості «ПАДіЮН», який допомагає дітям із територіальних громад – «з глибинки», проявити себе та продемонструвати результати творчості широкому загалу.
👌 Благодійна виставка триватиме до 7 травня. Усі кошти, зібрані від продажу експонатів, спрямують на придбання дронів для закарпатських бійців.
Категорія : Культура


Залишити Коментар