Артпроєкт на підтримку ЗСУ: Картини з зображенням Мукачева, пейзажі Закарпаття, а також творчі роботи відомих художників

грудня 19 / 2023



Картини з зображенням Мукачева, пейзажі Закарпаття, а також творчі роботи відомих художників України – все це можна знайти у творчій майстерні, що знаходиться у центральному пасажі міста над Латорицею.

Благодійність через призму мистецтва – головна ідея проєкту, який волонтери Закарпаття реалізовують спільно з ГО «Майбутнє за освітою». Мета ініціативи об’єднати поціновувачів прекрасного навколо доброї справи – підтримки наших захисників.

Свої роботи для благодійного артпроєкту залюбки надали митці та художники з усієї країни. Кожен може обрати картину до душі, та сплатити символічну суму, яку в подальшому волонтери передадуть на ЗСУ. На роботах немає встановленої вартості, тому потенційні покупці мають можливість оцінити її на власний розсуд. Зараз наші військовослужбовці як ніколи потребують допомоги.

Адже надійний тил формує міцний фронт. Як розповідають організатори, найближчим часом у арт просторі планують влаштовувати творчі вечори, де поціновувачі прекрасного будуть мати можливість зібратися та подискутувати, та в свою чергу підтримати наших захисників. Адже вхід на заходи буде за донат. Кожен відвідувач вкидатиме символічну суму коштів та отримуватиме прекрасний подарунок на згадку.


Категорія : Культура


Залишити Коментар