Цієї неділі в обласному центрі Закарпаття відбудеться культурно-мистецька акція «Жива спадщина»

вересня 23 / 2023

11 територіальних громад нашої області – від Сторожниці до Ясіня – презентуватимуть свої традиційні вироби, кулінарні надбання, автентичне вбрання, зразки народної музики та унікальні ремесла.
➡️ Уже вдруге таку акцію з метою збереження нематеріальної культурної спадщини, просування туристичного потенціалу нашого регіону та підтримки майстрів народних художніх промислів проведуть у Закарпатському музеї народної архітектури і побуту.
Детальніше про захід на брифінгу розповіли директор департаменту культури ОВА, заслужений артист України Євген Тищук та заступник директора Обласного організаційно-методичного центру культури Василь Барановський: https://is.gd/pULes2.
🤝 Акцію «Жива спадщина» за сприяння обласної військової адміністрації організовує департамент культури ОВА, Обласний організаційно-методичний центр культури та Закарпатський музей народної архітектури та побуту.
📍24 вересня обов’язково завітайте в ужгородський скансен – буде пізнавально, смачно та цікаво! Початок о 12:00, а вхід безоплатний.
Категорія : Культура


Залишити Коментар