В облраді відзначили юну лауреатку всеукраїнського конкурсу та її керівника

червня 03 / 2023

Голова облради Володимир Чубірко напередодні свята майстрів пера і мікрофона, вручив Подяки облради переможниці ХІІІ всеукраїнського конкурсу «Я -журналіст!», вихованці КЗПО «Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» Закарпатської облради» Софії Сливці та керівнику гуртка, методисту "ПАДІЮНу" Мирославі Черленяк. Робота Софії отримала диплом І ступеня в номінації «Відео».
Спікер облради насамперед подякував педагогу за вагомий особистий внесок у розвиток позашкільної освіти, виховання та навчання підростаючого покоління, високу професійну майстерність та багаторічну сумлінну працю та побажав їй цікавих ініціатив у праці.
Вручаючи нагороду переможниці конкурсу учениці 11 класу Ужгородської ЗОШ №20 – ліцею «Лідер», вихованці «ПАДІЮНу» Софії Сливці, очільник облради побажав їй творчих досягнень та втілення у життя своїх задумів і мрій.
Вітали юну лауреатку та її наставницю також керуюча справами облради, депутат облради Мирослава Ливч та в. о. директора КЗПО «Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» Світлана Ганущина.
Категорія : Культура


Залишити Коментар