У Рахові у КБЗ відбулась екологічна вистава для дошкільнят

травня 27 / 2023

Відбулась екологічна вистава для дошкільнят👧👦

23 травня в закладі дошкільної освіти №2 м. Рахів «Смерічка» відбулась екологічна вистава під назвою «Бережімо матінку природу». Юними акторами сценки виступили учні 6-А класу закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 м. Рахів, а глядачами були понад 70 дошкільнят.

Події вистави відбувались у міському будинку та в лісі. 🏞Діти грали ролі як людей – дітей та їхніх батьків, так і диких звірів – ведмедя, вовка, білочку, мишку та зайчика. Серед інших персонажів був працівник заповідника, а серед негативних героїв – браконьєр, який займався полюванням на лісових мешканців.🐭🐻🦊 Проте, наприкінці вистави він зрозумів, що своїми діями завдає шкоди природі та пообіцяв виправитись.

Подія відбулась на свіжому повітрі, серед дерев та кущів, які зростають на території даного закладу. Це підсилило відчуття більшості героїв вистави (а саме лісових звірят) і вони зіграли свої ролі у, звичному для себе, «лісовому» середовищі. Малеча, натомість, отримала користь від теплого весняного сонечка. Усім маленьким глядачам вистава дуже сподобалась, з неї вони засвоїли головне – що ліс та рідну природу потрібно любити і берегти.💚

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України
Категорія : Культура


Залишити Коментар