В Ужгороді відзначили медійників з нагоди професійного свята

листопада 16 / 2022

В Ужгороді відзначили медійників з нагоди професійного свята
Сьогодні в обласному центрі відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня радіо, телебачення та зв’язку України. Вітали фахівців-медійників та представників філії АТ «Укрпошта» виконуючий повноваження голови облради Василь Дем’янчук, голова ОДА Віктор Микита, заступник голови облради Андріана Сушко.
У вітальному слові Василь Дем’янчук від імені депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто щиро привітав із професійним святом режисерів, редакторів телерадіокомпаній, операторів, техніків, ведучих на радіо і телебаченні, інтернет-журналістів, зв’язківців, які сумлінно трудяться на професійній ниві.
«Завдяки вашій фаховості, таланту, аналітиці ми маємо змогу отримувати різні повідомлення про події у нашій області, країні та світі, дізнаватися про звитягу наших Воїнів, що борються за щасливе майбутнє України, бачити репортажі із місця культурних, спортивних подій, надзвичайних ситуацій. Нині вкрай важливо нести у суспільство консолідуючі меседжі, що ґрунтуються на патріотизмі, національній свідомості і громадянській відповідальності», - зазначив Василь Дем’янчук та закликав медійників надавати перевагу тим матеріалам, які об’єднують суспільство, решта - залишити на розсуд громаді після Перемоги.
Відтак виконав почесну місію та нагородив Подяками обласної ради колективи телерадіокомпаній краю: «М-Студіо «Мукачево», «Перший кабельний» та «Даніо». Пресслужба Закарпатсткої облради
Категорія : Культура


Залишити Коментар