На Рахівщині відбувся захід з облаштування ботанічної пам'ятки природи місцевого значення "Секвоя

серпня 29 / 2022

27 серпня відбувся захід з облаштування ботанічної пам'ятки природи місцевого значення "Секвоя".
Захід відбувся за участю голови Великобичківської громади Олега Бурси, працівників відділу освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради, працівників селищної ради, старости села Луг, працівників Великобичківського ЛМГ Лужанського лісництва, місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади.
У ході облаштування туристичного об'єкту, учасники заходу встановили та покрасили стовпчики для вказівників на маршруті, розчистили маршрут від сміття та гілок, відредагували маркування маршруту, встановили та покрасили дві конструкції для інформаційних стендів, перекрили металопрофілем дах альтанки біля туристичних дерев.
Інформація для стендів про рідкісні дерева "Секвої" та їх місце розташування, таблички про заборону смітити в лісі, вказівники та постер для сітілайта наразі виготовляються. Незабаром кожен мешканець або турист без труднощів зможе знайти найвищі дерева світу "Секвоя".
Дякуємо всім учасникам та організаторам за гідний внесок в популяризацію та розвиток нашого унікального туристичного об'єкту.
Захід "Облаштування туристичного об'єкта "Секвоя" реалізований організацією Človek v ohrození в партнерстві з "Sign of Hope" та від імені Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.
Категорія : Культура


Залишити Коментар