У Рахові провели патріотичний захід з дітьми до Дня вишиванки

травня 21 / 2022

Незважаючи на важкі випробовування, які випали на долю нашого народу, відзначення щорічного Дня вишиванки є дуже потрібним.

Вчора на центральній садибі Карпатського біосферного заповідника було дуже гамірно та колоритно. Понад 25 дітей місцевих шкіл, а також діти тимчасово переміщених родин, красувались у барвистих ишиванках. Екоосвітяни установи розповідають: – ми підготували для них цікаві завдання.

Патріотичний захід включав:
– перегляд відеоролика «Країна вишиванки»;
– художню майстерню;
– патріотичну вікторину «Колесо життя»;
– екологічні ігри;
– створення плакату «Моя Україна»;
-фотосесію.

Відеоролик ознайомив дітей із типами вишивок різних регіонів України. Діти дізнались, що означає кожен колір та візерунок, який присутній на вишиванці.

В художній майстерні кипіла робота. Усі активно розмальовували українські віночки з стрічками, державні символи, а також вчились створювати унікальний дизайн паперових вишиванок. Під час роботи учасники жваво обговорювали свої роботи та ділились ідеями.

Під час вікторини «Колесо життя» учасники вчились взаємодіяти одне з одним, дружно працювати в команді та допомагати одне одному.

Дітки справились з усіма завданнями, активно порухались на свіжому повітрі, поніжились під теплим сонячним промінням та в чудовому настрої розійшлись по домівках.
Любімо рідне! Все буде Україна!
Категорія : Культура


Залишити Коментар