У Рахові вшанували учасників бойових дій на території інших держав

лютого 15 / 2022
Згідно Указу Президента України № 180/2004 від 11-го лютого 2004 року, щорічно, 15-го лютого відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав – День пам’яті. Саме в цей день відзначають річницю виведення радянських військ з Афганістану.

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій у м.Рахів відбулося покладання квітів та мітинг-реквієм біля пам’ятника загиблим воїнам-афганцям. У заходах вшанування пам’яті прийняли участь керівництво району та міста, територіальних громад району, члени районної організації ветеранів Афганістану, колишні воїни-афганці, їх родини, місцеві військові та жителі району.

З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

“В цей день ми поділяємо весь біль з тими, хто втратив на цій війні своїх близьких, і віддаємо шану всім учасникам тих подій. Вічна пам’ять загиблим та співчуття родинам”, - зазначив голова райдержадміністрації Олександр Небила.



Категорія : Культура


Залишити Коментар