Гастрономічний квартал уже працює в центрі Ужгорода до Дня міста

вересня 10 / 2021

Гастрономічний квартал уже працює в центрі Ужгорода до Дня міста: на локації вулиця Ференца Ракоці – скверик поруч – історико-культурний центр «Совине гніздо».

Понад десяток виноробів з Ужгородщини, Мукачівщини, Іршавщини та Берегівщини представляють хмільні напої, майже десяток сироварів Закарпаття та Івано-Франківщини – найрізноманітніші смаки і сорти з коров’ячого, козячого, овечого і буйволиного молока. Мед і всілякі продукти бджільництва привезли на святкування представники Асоціації пасічників Закарпаття та бджолярі Івано-Франківщини.

Дуже багато представлено крафтових виробів – пиво від кількох авторитетних броварень, всілякі м’ясні смаколики, сушені пастила, чаї, сиропи, равлики, молюски.

Генд-мейд, сувеніри, вироби з дерева, хутра, посуд та аксесуари з використаних скляних пляшок, ексклюзивні прикраси з напівдорогоцінного каміння – теж представлені на ярмарку.

Але не все з гастрономічного кварталу треба лише понести з собою – ще здалека ваблять неймовірні пахощі фудкорту, де можна посидіти, посмакувати шашликами, бограчем, печеним, смаженим, вареним, в’яленим.

Яскраві спогади про відзначення 1128-ї річниці Ужгорода можна зберегти, зробивши світлину біля святкової фотозони.

Гастрономічна локація працюватиме також у суботу та неділю.





Категорія : Культура


Залишити Коментар