У Мукачеві влаштують грандіозну "Мандрівку замками Закарпаття"

серпня 07 / 2021

Вже завтра, у неділю, 8 серпня, в рамках святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України, в замку "Паланок" влаштують розважальну програму "Мандрівку замками Закарпаття".
Усіх охочих запрошують до Мукачівського історичного музею, де відбудеться святкова програма з екскурсіями та квестами, показами середньовічних вистав та театралізованих дійств, майстер-класами від ремісників, середньовічною кухнею та розвагами, піснями і танцями від творчих колективів.

Подія пройде в рамках проекту «Мандрівка замками Закарпаття», що включений до святкової програми Всеукраїнського культурного марафону «Не забуваючи минуле, погляд у майбутнє», який приурочено до відзначення 30-річчя Незалежності України.

У стінах величної фортеці "Паланок" впродовж дня покажуть три театральні вистави від Мукачівського драматичного театру. На локації також діятиме реміснича мануфактура та лучний тир, поінформували у Мукачівському відділі культури та молодіжної політики. Старт об 11:00 годині.

11:00 – відкриття ремісничого містечка (робота ремісників, майстер-класи, середньовічна кухня, лучний тир). /Нижній двір замку/

12:00-12:15 – офіційне відкриття заходу /Верхній двір замку/

12:15-13:00 – театралізоване дійство «Святий Мартин» /Верхній двір замку/

13:00-14:15 – костюмована екскурсія замком. / Початок нижній двір замку/

14:30-15:45 – дитяча вистава «Балада про Агнешку та двох лицарів суперників» /Верхній двір замку/

16:00-18:00 – святковий концерт за участі творчих колективів «Наші таланти тобі Україно» / Нижній двір замку/

18:00-19:30 – вистава «Князь Корятович» /Верхній двір замку/

Слід зауважити, що впродовж дня вхід до Мукачівського історичного музею здійснюватиметься за квитками, в на виставу «Князь Корятович» о 18 годині – вхід вільний.



Категорія : Культура


Залишити Коментар