Почесними грамотами та подяками голови Закарпатської ОДА нагородили працівників телебачення, радіо та зв’язку

листопада 21 / 2020
Вітав присутніх перший заступник голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба : «Я дякую вам за достовірну, правдиву, своєчасну та неупереджену інформацію: хто володіє інформацією – той володіє світом. Комунікація, подача інформації – це дуже важливо, особливо у цей непростий час. Ви як медики – завжди на передовій.»

За сумлінну працю, відповідальне і творче ставлення до справи, досягнення у професійній діяльності та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку Почесною грамотою нагороджено : Ані Нікогосян – власного корнеспондента телерадіокомпанії „Україна”; Євгена Соломіна – власного кореспондента телеканалу „НТН” (Національні телевізійні новини); Юрія Лівака – кореспондента інтернет-видань, співорганізатора проєкту „Beautiful Карпати” та експерта Програми „ULEAD з Європою”; Ларису Липкань кореспондентку інтернет-видання „Varosh”, м. Мукачево.

Керівництво оголосило подяку голови облдержадміністрації колишньому зв’язківцю, найстарішому ужгородцю - сто трирічному Миколі Деревлянику. Також подяки вручені обласним телеканалам та інтернет-виданням. Через пандемію COVID-19 урочисте нагородження відбулося за обмеженої кількості учасників.

Категорія : Культура


Залишити Коментар