На Закарпатті обговорили механізм проти корупції

жовтня 19 / 2024
НА ЗАКАРПАТТІ ОБГОВОРИЛИ МЕХАНІЗМИ ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ

Прикордонники Чопського і Мукачівського загонів взяли участь у «круглому столі» з питань взаємодії між правоохоронцями та іншими спеціально уповноваженими субʼєктами у сфері протидії корупції. Захід відбувся напередодні у Головному управлінні Нацполіції Закарпатської області.

Керівники груп запобігання та виявлення корупції прикордонних загонів разом з представниками Нацполіції, патрульної поліції та поліції охорони, а також Нацгвардії, міграційної служби, Закарпатської обласної прокуратури обговорили стратегію взаємодії з протидії корупції та механізми зниження її ризиків у професійній діяльності.

Учасники робочої зустрічі також подискутували про шляхи і можливості розбудови доброчесності правоохоронців та працівників відомств та про роль антикорупційних уповноважених, на яких покладено завдання із запобігання корупційним викликам, аналіз та узагальнення корупційних ризиків, розробка дієвих заходів для іх мінімізації та усунення.

Правоохоронці обмінялися досвідом реалізації антикорупційних заходів та обговорили виявлені правопорушення антикорупційного законодавства і типові помилки при заповненні декларацій про доходи.

Державна прикордонна служба має нульову толерантність до корупції. Це прозора організація, відкрита для взаємодії та діалогу з громадськістю та усіма зацікавленими сторонами.

Фото - Національна поліція України
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар