Жінка влаштувала конфлікт на кордоні щоб не помітно провести чоловіка

жовтня 17 / 2024
ДОПОМАГАЮЧИ ЗНАЙОМОМУ ОБІЙТИ КОНТРОЛЬНИЙ ПОСТ, ЖІНКА ВЛАШТУВАЛА КОНФЛІКТ З ПРИКОРДОННИКАМИ
Автомобіль «Фольксваген» зупинили для перевірки у контрольованому прикордонному районі Закарпаття військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону. Прикордонники помітили, що в цей транспортний засіб сів чоловік, після того, як обійшов контрольний пост прикордонників.
За кермом автівки перебувала жінка. На законні вимоги прикордонників надати для перевірки документи та автомобіль, водійка відреагувала злісною непокорою та грубою нецензурною лайкою. Її пасажир також відмовився пред’явити документи для перевірки, аргументуючи, що прикордонники не мають таких повноважень. Крім того, жінка також ігнорувала інформацію співробітників Держприкордонслужби, що Рахівський район є контрольованим прикордонним районом (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1199-98-%D0%BF#Text ).
Далі водійка викликала співробітників поліції та продовжила висловлювати словесні образи.
Жінку та її пасажира було затримано в адміністративному порядку. Прикордонники оформили адмінпротоколи за порушення прикордонного режиму та злісну непокору законним вимогам співробітників Державної прикордонної служби України (ст. 202 та ст.185-10 КУпАП). Крім того, співробітники Нацполіції оформили адмінпротокол за неправдивий виклик (ст.183 КУпАП).
⚠ Просимо не створювати конфліктних ситуацій та пам’ятати, що у прикордонні, зокрема у прикордонній смузі та контрольованих прикордонних районах, діє система режимних заходів які відповідно до законодавства регламентують правила в'їзду, перебування, проживання, пересування громадян України та інших осіб.
☝Прикордонники здійснюють свою діяльність виключно в рамках чинного законодавства.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар