Затриманого СБУ депутата Ужгородської міськради, який вимагав хабарі за відстрочку від мобілізації, відсторонено від посади

липня 03 / 2024
Затриманого СБУ депутата Ужгородської міськради, який вимагав хабарі за відстрочку від мобілізації, відсторонено від посади

Суд відсторонив від посади очільника одного з підрозділів Департаменту соціальної політики Ужгородської міської ради, який також є місцевим депутатом.

Наприкінці червня співробітники СБУ затримали його на гарячому під час отримання неправомірної вигоди➡ https://bit.ly/3zu5eP7

За даними слідства, посадовець вимагав гроші з військовозобов’язаних, що претендують на відстрочку від призову за сімейними обставинами.

Депутату повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Комплексні заходи проводили співробітники СБУ в Закарпатській області спільно з Національною поліцією за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар