В Ужгороді судитимуть двох осіб, яких викрили на торгівлі метамфетаміном і зберіганні боєприпасів

червня 13 / 2024

Прокурор Ужгородської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо двох закарпатців за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту наркотиків і психотропних речовин (ч.ч. 1. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України). Також одного із чоловіків – 27-річного ужгородця – обвинувачують у незаконному поводженні з боєприпасами (ч. 1 ст. 263 КК України).
За даними слідства, мешканець обласного центру та житель Тячівського району займалися незаконним розповсюдженням психотропів на території Ужгорода та околиць. Правоохоронці задокументували кілька таких фактів.
Наприкінці березня цього року правоохоронці припинили злочинну діяльність, а чоловіків – затримали. На той момент вони обоє перебували у стані наркотичного сп’яніння. Крім того, у жителя Тячівщини при собі був згорток із PVP, який він придбав для власного вживання.
Натомість у помешканні ужгородця під час обшуку виявили готові до збуту метамфетамін, канабіс та PVP, а також близько двох десятків патронів, які він зберігав незаконно.
Обвинувальний акт скеровано на розгляд в Ужгородський міськрайонний суд, який вже призначив підготовче засідання.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар