Подробиці трагічної загибелі студента юрфаку "УжНУ"в Хусті

грудня 31 / 2023

«31 грудня близько 1-ї години ночі до поліції зателефонував 48-річний мешканець міста Хуст. Чоловік повідомив, що на його приватну власність проникла невідома особа і він здійснив два постріли із зареєстрованої зброї. Невідомий з місця події втік. Правоохоронці обстежили прилеглу територію і, неподалік будинку заявника, виявили тіло 17-річного мешканця Хуста з вогнепальним пораненням стегна. Попередня причина смерті неповнолітнього — крововтрата.» – йдеться в повідомленні поліції.

За неофіційною інформацією загиблий Сергій Л. житель міста Хуст та студент юридичного факультету Ужгородського національного університету.

За фактом загибелі студента поліція відкрила кримінальну справу за статей 118 ККУ умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання особи, яка вчинила кримінальне правопорушення.

Наразі вже в справі багато запитань на які слідчі мають дати відповідь наприклад, чому в підвальному приміщенні не видно крові(фото поліції) та чому зброя з глушником?

То що в соціальних мережах з загиблого роблять злодія не правда. Хлопець не потребував нічого так як був з хорошої заможньої сім’ї, та одною дитиною,яка наразі в шокову стані.

За неофіційною інформацією загиблий з друзями допізна святкували Новорічні свята, як він потрапив в підвальне приміщення потерпілого ніхто пояснити не може ймовірно він когось шукав та переплутав хату.

Наразі слідчі дії тривають.

Повідомляє - https://transcarpathia.news/
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар