У Мукачеві хтось розстрілює собак: поліція почала розслідування

листопада 16 / 2023


"В мережі Інтернет поширюється інформація про жорстоке поводження з собаками у місті Мукачево. У дописах йдеться про те, що протягом цього місяця зооволонтери надають допомогу вже другій скаліченій собаці. За попередніми припущеннями – в собак могли стріляти.

Жодних заяв та повідомлень до районного управління поліції за даними фактами не надходило. Однак правоохоронці самостійно зареєстрували подію та вже розпочали перевірку. Наразі справою займаються співробітники місцевої поліції", - йдеться у повідомленні.

Поліція просить тих, кому відомі будь-які відомості, що можуть допомогти встановити всі деталі події та причетних до неї осіб, звернутися на лінію «102» або ж до Мукачівського районного управління поліції.

Раніше зоозахисники оприлюднили у спільноті "Лапки в долонях (Мукачево)" у Фейсбуку фотодокази, що вказують на те, що по тваринах справді стріляли.

Наприклад, рентген показав три кулі і вибите кулею око в однієї кішки. У цієї ж тваринки була величезна рвана рана на шиї - так, ніби її попередньо прив'язали, а потім розстрілювали.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар