Зарубали подружжя сокирою, а руки помили в річці: моторошна таємниця червоного будинку в Мукачеві (Фото)

жовтня 23 / 2023

Розповідь про цікаву будівлю з якою пов’язана моторошна історія вбивства.

Пропонуємо вашій увазі розповідь з рубрики «Містичне Мукачево», у виданні "Наша справа". На жаль, історичні споруди йдуть у минуле, у місті з’являється все більше сучасних будинків. Однак деякі з них все ще зберігають таємниці.

У кожному місті є будинки, з якими пов’язані страшні історії про привидів, полтергейст тощо.



Чи є у цьому будинку привиди можуть сказати тільки його жильці. А я розкажу цікаву і страшну історію про червоний будинок.

Події, пов’язані з червоним будинком пам’ятають старі люди, які в ті часи були підлітками.

Ця історія наробила галасу у свій час, про неї багато писали у місцевих газетах. Мені назвали прізвища причасних до цих подій людей, але я не буду їх називати.

Ці події відбулись у 1965 році, зимою. В той час у будинку проживала пара літніх людей: чоловік і дружина. В ті часи люди у місті тримали домашню скотину майже на кожному особистому подвір’ї. Вирощували та продавали свиней, курей, гусей.

Родина, що проживала у червоному будинку, виростила і продала свиню, це були великі гроші. На жаль, про продаж дізнались два молодики. Вночі вони вдерлись у будинок і зарубали подружжя сокирою, гроші забрали.



Десь із місяць діло не йшло, вбивць знайти не могли, не було свідків. Але згодом знайшовся свідок, який бачив як вбивці мили закривавлені руки у річці. Свідок знав їх особисто, що й не дивно, Мукачево місто маленьке. Вбивць заарештували, за однією версією розстріляли, за другою вислали на платинові рудники.

Хто знайде цей будинок, той великий детектив, зазначає Олена Забенко.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар