Новини Закарпаття

Керманичів транспортних засобів, які не поступаються спецавтомобілям, що поспішають на допомогу, виявляли на вулицях Виноградова


Знову «Маячок»… Сьогодні керманичів транспортних засобів, які не поступаються спецавтомобілям, що поспішають на допомогу, виявляли на вулицях Виноградова. Рятувальники та поліцейські працювали «двійкою»: першою їхала пожежно-рятувальна машина, слідом за нею автомобіль патрульної поліції. Дисциплінарно-профілактичний захід проходив на дорогах з найбільшим автомобільним трафіком.
Дисциплінованість громадян виявилася на високому рівні, адже майже всі учасники руху поступилися транспортному засобу з увімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом. Однак один водій таки проігнорував правилами дорожнього руху: за що й повинен буде сплатити штраф, відповідно до складеного протоколу.
Шановні учасники дорожнього руху бережіть себе та поважайте один одного, а ще пам’ятайте, що кожний виклик екстрених служб може зберегти життя і здоров’я тим, хто потребує допомоги.
Перейти на сайт