Керманичів транспортних засобів, які не поступаються спецавтомобілям, що поспішають на допомогу, виявляли на вулицях Виноградова

вересня 28 / 2023

Знову «Маячок»… Сьогодні керманичів транспортних засобів, які не поступаються спецавтомобілям, що поспішають на допомогу, виявляли на вулицях Виноградова. Рятувальники та поліцейські працювали «двійкою»: першою їхала пожежно-рятувальна машина, слідом за нею автомобіль патрульної поліції. Дисциплінарно-профілактичний захід проходив на дорогах з найбільшим автомобільним трафіком.
Дисциплінованість громадян виявилася на високому рівні, адже майже всі учасники руху поступилися транспортному засобу з увімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом. Однак один водій таки проігнорував правилами дорожнього руху: за що й повинен буде сплатити штраф, відповідно до складеного протоколу.
Шановні учасники дорожнього руху бережіть себе та поважайте один одного, а ще пам’ятайте, що кожний виклик екстрених служб може зберегти життя і здоров’я тим, хто потребує допомоги.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар