Закарпатська поліція та рятувальники проводить операцію «Маячок»

травня 27 / 2021

Дедалі більше водіїв стають дисциплінованими та надають перевагу у русі пожежно-рятувальному транспорту.
Сьогодні рятувальники та патрульні поліцейські провели у м. Виноградів операцію "Маячок", під час якої перевірили як водії транспортних засобів поступаються дорогою спецтранспорту рятувальників.
Пожежний автомобіль та патрульні вирушили по спеціально складеному маршруту, що проходив основними вулицями Виноградова у так звану годину пік.
Під час рейду, більшість водіїв поступалася дорогою та надавали перевагу у русі спецтранспорту з ввімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом. Проте двоє водіїв, все ж таки, проігнорували ці попереджуючі спецсигнали та продовжували свій рух без змін. З ними відповідну роботу провели патрульні поліцейські.
Для порівняння: минулого року під час проведення аналогічного заходу було зафіксовно три порушники, а це свідчить, що водії стали більш дисципліновані та відповідальні.
Рятувальники звертаються до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути уважними на дорозі та поступатися автомобілям екстрених служб. Саме ваша дисциплінованість може врятувати комусь здоров'я чи життя!


Наталія Фаркаш.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар